PICTURE GIRLS GIRLS GIRLS BEAUTIFUL PICTURES PHOTOS

Cyrene Organic Lavender & Mint Super Moisturising Shampoo & Cyrene Paraben Free Silky Touch Conditioner - PICTURE GIRLS GIRLS GIRLS BEAUTIFUL PICTURES PHOTOS

PICTURE GIRLS GIRLS GIRLS BEAUTIFUL PICTURES PHOTOS

Cyrene Organic Lavender & Mint Super Moisturising Shampoo & Cyrene Paraben Free Silky Touch Conditioner | PICTURE GIRLS GIRLS GIRLS BEAUTIFUL PICTURES PHOTOS

Pazartesi, Ocak 06, 2014

Cyrene Organic Lavender & Mint Super Moisturising Shampoo & Cyrene Paraben Free Silky Touch Conditioner

Siz bu Videoyu İzleyen counter şanslı kişiden birisiniz..

Bugün sizlere Cyrene tarafından geliştirilen tamamen organik ve zararlı kimyasallardan uzak bir şampuan ve saç kreminden bahsetmek istiyorum. Temiz içerikli ürünleri tercih edenlerin vazgeçemeyeceği kadar güzel sonuçlar sunan Cyrene Organic Lavender & Mint Super Moisturising Shampoo ve Cyrene Paraben Free Silky Touch Conditioner benim kızıma gönül rahatlığı ile kullandırdığım ürünlerin arasında liste başı oldu.


Cyrene Organic Lavender & Mint Super Moisturising Shampoo: Lavanta ve Naneli Süper Nemlendirici Şampuan, kullanım sırasında verdiği ferahlık hissi ile anında kalbimi kazandı. Kullanım sonrasında ise bir çok organik ürünün dezavantajı olan ağırlaştırma ve sertleştirme yaşatmaması benim bu ürüne + puan verme nedenlerimin en temel noktalarından biri oldu.  Sülfat ve türevlerini içermemesi ise ayrı bir tercih sebebi. Uzun araştırmalar ve deneyler sonucunda sülfatların saç tellerini yıprattığı, saç derisini kuruttuğu ve sebum yağlarını yok ettiğini kanıtlandığı düşünülürse,  Cyrene Lavanta ve Naneli Süper Nemlendirici Şampuan  kullanarak saçımıza nasıl bir iyilik yaptığımız ortada. Sağlıksız saç derisi ve yıpranmış saç tellerine meydan okumak için faydası yadsınamayacak kadar olumlu bu şampuan, kızımın çabuk kırılan, kolay karışan kıvırcık saçlarında mucizeler yarattı. Kıvırcık saçları bilirsiniz çok sık yıkanmalı. Akşam yıkayıp, sabah kalktıınızda keçe gibi birbirine dolanmış saç telleri sinirinizi bozuyorsa bu şampuan kurtarıcınız olabilir. İçeriğinde zararlı madde olmadığı gibi saça oldukça faydalı olan lavanta yağı, shea yağı, aloe vera, lavanta, B ve E vitaminleri de mevcut.
Cyrene Paraben Free Silky Touch Conditioner: Şampuan kullanarak temizlediğimiz saçlarımızın daha kolay taranması ve daha nemli olması tercih ettiğimiz Cyrene Paraben Free Silky Touch Conditioner de  parabensiz bir saç kremi. Nemli saça şampuan sonrası uygulayıp 5 dk masajla saç uçlarımıza uygulayıp duruluyoruz.

Kızımın saçlarında gözlediklerim:
+Kolay taranma
+Elektriklenmeme
+Ekstra parlaklık
+Her gün yıkanmasa bile keçeleşmeme
+Kızımın saç tipi kuru ama bu şampuan nemlendirdi.





0 yorum:

Yorum Gönder


spor güncel haberler survivor güldür güldür benim sitilim

spor haberleri spor haberleri video klipleri video klipleri güncel bilgi survivor