PICTURE GIRLS GIRLS GIRLS BEAUTIFUL PICTURES PHOTOS

Yılın en sevimli röportajı: Puiko - PICTURE GIRLS GIRLS GIRLS BEAUTIFUL PICTURES PHOTOS

PICTURE GIRLS GIRLS GIRLS BEAUTIFUL PICTURES PHOTOS

Yılın en sevimli röportajı: Puiko | PICTURE GIRLS GIRLS GIRLS BEAUTIFUL PICTURES PHOTOS

Perşembe, Ocak 02, 2014

Yılın en sevimli röportajı: Puiko

Siz bu Videoyu İzleyen counter şanslı kişiden birisiniz..

Bugün blog hayatımın en sevimli çalışması ile sizlerle birlikteyim. Yeni yıla girerken yaşamımızın minik mucizelerini güzelleştiren Puiko ile röportaj yapmak istedim. Anneler ve kızları için farklı aksesuarların kapılarını açan Puiko ile gerçekleştirdiğim röportajı,tatlı mı tatlı resimlerle neşelendirdim.  Bebek bekleyen ya da 2014 yılında hayatına benim gibi bir mucize daha eklemeye karar verenlerin rehberi olacak röportaja samimi cevapları ile zaman ayıran Puiko'ya ayrıca teşekkür ederim.


Puiko hakkında kısaca bilgi verebilir misiniz? 
Öncelikle çok teşekkürler. Puiko'da aslında tamamıyla benim de hayatıma giren sizin de dediğiniz gibi bir mucizenin eseri. Anneliğimin ilk zamanlarında sadece kızım için hazırladığım aksesuarlar, nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde hızla büyüyen,sevilen,takip edilen bir marka haline geldi. Bugün puiko özellikle kız bebeklerimiz için hazırlanan, (anne eli değmiş gibi derler ya) şıklıklarına şıklık katan bir aksesuar markasıdır. 
Puiko;her zevke hitap edebilmesi,her annenin ,her bebeğin tarzını yansıtabildiğimizi düşündüğüm mutlu bir dünya! 

Puiko sitesinde saatlerce dolaşmaya bıkmıyorum. Sitenizde yer alan tasarımların hepsi birbirinden güzel. Tasarımlar kime ait?
Çok teşekkürler. 
Şimdiye kadar gördüğüm ve duyduğum tüm tepkiler bu yönde.Herkese, her zevke göre bir Puiko mutlaka var. Bu konuya değinmişken hazır çokça merak edilen bir konuya da açıklık getirmek isterim. 
Evet Puiko şu an oldukça bilinen, sevilen bir marka. Kurumsal da denilebilir.  Ancak aklınıza gelebilecek her aşamada tasarım da dahil tek bir kişi var aslında. Puiko bir şahıs şirketi . Tüm ürünleri bir tek kişi hazırlamakta, o da ben:)

Sitede ürünlerinize baktığımda sadece kız bebekler için çeşitleriniz olduğunu gördüm. Yakın zamanda erkek bebek anneleri de sitenizden faydalanabilecek mi?
Aralık ortasında düzenlenen İBS Anne Bebek Çocuk fuarına katıldık. En çok orada duyduğum bir sözdü bu aslında: 'Neden erkeklere birşey yok!'
Yetişkinlerde bile gördüğümüz acı bir gerçek bu aslında. Erkeklerin giyimi bile sınırlı seçenek yok ya da çok az. Bayanların her zaman çok daha fazla alternatifi var:) 
Şu an için biz de papyon,kravatın ötesine geçemedik. Ama ilerleyen zamanlarda olabilir belki. Neden olmasın. 

Farklı olmak isteyen anneler ve anne adayları için kurtarıcısınız. Bebek ve annelere hazır tasarım dışında kişiye özel tasarım hizmetleriniz var mı?
Ürün yelpazamiz çok geniş daha önce de belirttiğim gibi.Sadece web sitemizde yüzlerce model mevcut. Ekleyemediklerim de bir o kadar fazla. 
Her zevke,her tarza uygun ürünler bulunuyor genelde. Ancak ; mesela özel bir gün için örneğin doğum günü, giyeceği kıyafetin görseline bakarak, annemizin de istekleri doğrultusunda tamamen kişiye özel tasarımlar da hazırlayabiliyoruz.
Ya da sitedeki  bir modeli çok beğendiniz, ancak görseldeki pembe siz kırmızısını istiyorsunuz. O zamanda istediğiniz modelin istediğiniz rengini sizin için hazırlayabiliyoruz. Ya da sitede yer alan tüm ürünler kullanış tarzınıza göre ; toka,taç, saç bandı ( dantel, ince,kalın,penye vs) olarak istediğiniz şekilde hazırlanabiliyor.Bir anne kızına yaptırdığı bandı, kendisine taç olarak hazırlatabiliyor mesela. 
Her zaman 'budur' diyebileceğinizi yakalamaya çalışıyoruz birlikte. 

Bebek ürünleri tasarımlarını hazırlarken öncelikleriniz neler? Ürünlerinizde kullanılan materyaller annelerin güvenle bebekleri için kullanabilecekleri özelliklere sahip mi?
Bebeklerin ne kadar hassas olduğunu hepimiz biliyoruz. Bebekler için birşeyler yapıyorum ben ve her zaman ilk önceliğim bu olmuştur . 27 aylık bir kızım var.Ve ben de bir anneyim. Kızıma kullanmayacağım, acıtacak,zarar verecek, canını yakabilecek, hiç bir malzemeye tasarımlarımda yer vermiyorum. 
Her annenin bebeği özeldir, ben o özel bebekler için birşeyler yapmak istiyorum. Önceliğim tabii ki kullanımı,sağlığa zarar vermeyecek nitelikte olmasıdır. 
Özellikle yönlendirmeye de çalışıyorum direkt irtibat kurduklarıma. Hangisi daha kullanışlı hangisi uygun yardımcı oluyorum özellikle. 

Yılbaşı için özel tasarımlarınız olduğunu biliyorum . Yeni yıla özel ürünler hakkında bilgi alabilir miyim? 
Öncelikle buradan herkes için mutlu bir yıl olmasını diliyorum! Sağlıklı ve huzurlu 
Yeni yıla özel tasarımlarımız oldu evet! Vakitsizlikten aslında çok daha fazlası olabilirdi ama yeni yıl için hazırladıklarımız; bebek patik-saç bandı takımları, tokalar, saç bandları ve anne kız takımları.
Yeşil ve kırmızı renklerine yer verdik tasarımlarımızda.
En güzeli de müşterilerimizin sevdiklerine armağan ettikleri, karşılıklı mutlulukların paylaşıldığı Puiko'lardı. 

Online satış siteniz haricinde size ulaşmak isteyenlerin ziyaret edebileceği mağazalar var mı?
Puiko online satış olarak başladı. Web sitemizde ve kampanya sitelerinde satışları devam etmektedir. Malumunuz müşterilerimiz anneler. Bebekler -çocuklar ile alışverişin ne zor olduğunu hepimiz biliriz. Annelerimizin dinlenirken keyiflice alışveriş yapabilmelerini istedik. Bu amaçla yola çıktık.
Müşterilerimiz ile ilk defa İstanbul İBS Anne Bebek Çocuk fuarında yüzyüze geldik. Tepkiler ve o coşku harikaydı!
İlerleyen dönemlerde bayiilikler hedeflenmekte.Görerek, deneyerek, dokunarak almak isteyenleri sanırım biraz daha bekletmemiz gerekecek.

Puiko olarak 2014 yılı hedeflerinzden bahsedebilir misiniz?
Genel hedefimiz öncelikle alışveriş yapan herkesin mutlu olma
dı ve ürün eline geçtiğinde zevkle kullanmaları. 
Şimdiye kadar bu çizgiyi çok güzel koruduğumuzu düşünüyorum. 2014 yılında ise mutlu Puiko annelerinin, Puiko bebeklerimizin gün geçtikçe artmasını hedefliyoruz.
Müşterilerimizin görerek, deneyerek ürün alabilecekleri Puiko bayiiliklerimizin verilecek olması yine 2014 hedeflerimiz arasında. Bu bağlamda da özellikle bayanlar için özel iş fırsatları oluşturmuş olacağız. 
Yurtdışındaki takipçilerimiz için de 2014 yılı için bir müjdemiz var. 
2014 'te Puiko yurtdışındaki 9-10 ülke de online kampanyalarda yer alacak.

0 yorum:

Yorum Gönder


spor güncel haberler survivor güldür güldür benim sitilim

spor haberleri spor haberleri video klipleri video klipleri güncel bilgi survivor