Malzemeler :
2 tane ayva
1 çorba kaşığı kadar tere tohumu
1 tatlı kaşığı zencefil (öğütülmüş)
1 kahve fincanı üzüm pekmezi
Hazırlanışı:
Katı meyve sıkacağı kullanarak ayvaların suyunu çıkartın. Ardından tere tohumu, zencefil tozu ve üzüm pekmezi ile karıştırın. Sabahları aç karnına bir bardak için.
Doğal karışımımızda bulunan
Ayva mesane yolu iltihabına, gastrite, soğuk algınlığına, öksürüğe, kalp hastalığına, ses kısıklığına
Tere tohumu vücuttaki yağın yakılmasına
Zencefil rahatsızlık veren bağırsak gazlarına ve ishale, yorgun zihnimizi güçlendirmeye
Üzüm pekmezi hücrelerin yenilenmesine fayda sağlar.
0 yorum:
Yorum Gönder